Super Pigment Led Gel Hollywood Perfect Nails

Produs nou

912 Produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


14,99 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate5g

Informatii

Gel Color Profesional - ultra pigmentat , viscozitate medie spre ridicata , nu curge inspre cuticule , acopera perfect dintr-un singur strat , au luciu intens si rezistent . 

Gelul Super Pigmentat este realizat dupa o tehnologie de cea mai înaltă calitate. Acum, sistemul de polimeri inovativi a fost îmbogățit cu noul gel în nuate de 20 de culori.

Începând cu alb și gri, prin roz, subtil nud, roșu, verde, până la calm maro, auriu și intensiv negru. Gelul vă oferă numeroase posibilități de realizare a designului unghiilor.

Acesta este un gel cu densitate medie, care poate fi aplicat pe placa sau pe unghiile naturale. Gelul este aplicat pe stratul de bază.

Caracteristică:

O investiție în soluții inovatoare și economisire
Timpul de întărire a lămpii cu LED-uri este scurtat la 30 de secunde
Culori intense, saturate
Densitate medie
Mod de utilizare: timpul de întărire în lampa LED - 30 sec, O lampă UV cu o putere de 36 Watt - 2 min.

NOTĂ: Ambalajele transparente ale liniei de culori de mare intensitate nu tolerează contactul prelungit cu monomerii. Vă recomandăm să ștergeți recipientul după fiecare utilizare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: